Publicaties

Factsheet 3 jaar Mantelfoon

Mantelfoon heeft haar dienstverlening én resultaten van de eerste drie jaar samengevat in de factsheet ‘3 jaar Mantelfoon’.

Bekijk hier de factsheet '3 jaar Mantelfoon'

Jaarverslag Mantelfoon

Elk jaar wordt het Jaarverslag Mantelfoon gepubliceerd. In het jaarverslag vertellen we onder meer wat we het afgelopen jaar hebben gedaan: hoe vaak Mantelfoon gebeld werd, welke vragen mantelzorgers maar ook professionals die ons bellen, hebben en hoe we geholpen hebben. Deze gegevens bewaren we anoniem. Ook vertellen we hoeveel workshops we gegeven hebben om mantelzorg onder de aandacht te brengen en wat we aan onze bekendheid hebben gedaan. Het jaarverslag bieden we aan de gemeente Rotterdam aan waarbij we ook adviezen geven om de mantelzorgondersteuning te verbeteren.

 

Twee keer per jaar zetten we de resultaten op een rijtje in een infographic. Dit doen we over de eerste 6 maanden van het jaar en aan het einde van het jaar.

Lees hier het jaarverslag van 2023 Lees hier het jaarverslag van 2022 Bekijk hier de resultaten van 2022 Bekijk hier de resultaten van 2022 - eerste halfjaar Lees hier het jaarverslag van 2021 Bekijk hier de resultaten van 2021 - tweede halfjaar Bekijk hier de resultaten van 2021 - eerste halfjaar Bekijk hier de resultaten van 2020 Lees hier het jaarverslag van 2020

Meest gestelde vragen

Mantelfoon luistert naar je, denkt met je mee en geeft advies zoveel mogelijk passend bij jouw situatie. Bel 24 uur per dag gratis naar 0800 777 3333.