Voor samenwerkingspartners

Deze pagina is speciaal voor samenwerkingspartners. We delen hier interessante informatie zoals het partner- en klanttevredenheidsonderzoek, de infographic en onze webinars.

Partnertevredenheidsonderzoek

In 2020 en 2021 heeft onderzoeksbureau DSP voor Mantelfoon een partnertevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Bekijk het rapport van het partnertevredenheidsonderzoek van 2021. Bekijk het rapport van het partnertevredenheidsonderzoek van 2020.

Klanttevredenheidsonderzoek

In 2021 heeft onderzoeksbureau DSP het eerste Mantelfoon klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd.

Bekijk het rapport van het klanttevredenheidsonderzoek van 2021.

Infographic

Twee keer per jaar presenteert Mantelfoon de resultaten op visuele wijze in een infographic.
Bekijk de resultaten van het eerste halfjaar van 2021.

Download infographic

Tweede Mantelfoon webinar

Wat is de impact op het leven van een jongere die opgroeit met ziekte of zorg in de thuissituatie? Hoe weet je of een kind jonge mantelzorger is? En hoe ga je dan het gesprek aan?

 

Allemaal vragen die voorbij kwamen in het tweede Mantelfoon webinar om dinsdag 18 mei 2021. Theatergroep Bint nam ons op verbeeldende wijze mee in het leven van jonge mantelzorger Anouk. Samen met de deelnemers onderzochten we op een interactieve manier wat je als professional of als naast betrokkene kan doen om inzicht te krijgen in het leven van een jonge mantelzorger en passende ondersteuning te bieden.

Eerste Mantelfoon webinar

Op donderdagmiddag 18 februari 2021 vond het eerste Mantelfoon webinar plaats. Op interactieve wijze hebben we onze eerste resultaten van 2020 besproken en we gingen met elkaar in gesprek over het thema overbelasting en mantelzorg.

 

Het webinar werd geleid door theatergroep Bint. Zij speelden scènes met diverse casuïstiek, middels een panel werd hierop gereageerd en werden vragen uit de chat beantwoord. Er was ook een quiz.

Gestelde vragen

Zijn jullie er alleen voor Rotterdammers?

Wij zijn er voor alle mantelzorgers die wonen in gemeente Rotterdam óf zorgen voor iemand die in gemeente Rotterdam woont.

 

Wat is mantelzorgwaardering?

Mantelzorgers die in gemeente Rotterdam wonen of voor iemand zorgen die in gemeente Rotterdam woont, kunnen een gratis Rotterdampas en €25,- OV reistegoed krijgen, na het invullen van een mantelzorgverklaring. Met de Rotterdampas kun je meer dan 750 leuke dingen doen, gratis of met korting. Voor alle kortingsacties: zie www.rotterdampas.nl/acties

 

Is er pr-materiaal?

Ja! We hebben onze flyer, posters met verschillende uitingen, pennen, notitieblokken, ansichtkaarten en we hebben zelfs onze eigen sleutelhanger! Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@mantelfoon.nl.

Enkele reacties

Ik vond de webinar erg goed! Interactief en informatief en ook gezellig voor zover dat gaat bij zoiets digitaals.
Het was een zeer bijzonder webinar. Echt klasse gedaan. Heel erg bedankt voor alle goede informatie.
Onder de indruk van jullie werk voor dit webinar!
Chapeau voor de manier waarop jullie deze webinar hebben georganiseerd! Jullie mogen trots zijn op wat Mantelfoon kan doen voor mantelzorgers.
Bedankt voor de nieuwe inzichten en de leuke manier waarop jullie dit hebben gedaan.
Supermooi lied ter afsluiting van een boeiende middag.
Mooi webinar, inspirerende vorm om jullie boodschap te brengen!
Hele leuke middag, voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor deze leuke webinar, heel anders dan anders :)!
Bedankt voor dit levendige, pakkende en zeer informatieve webinar Mantelfoners! APPLAUS!!!

Meest gestelde vragen

Mantelfoon luistert naar je, denkt met je mee en geeft advies zoveel mogelijk passend bij jouw situatie. Bel 24 uur per dag gratis naar 0800 777 3333.