Samen is beter

Bij Mantelfoon geloven we in de kracht van samenwerking. Mantelzorgers ontlasten staat voorop. Daarom bundelen we onze krachten. We zoeken de samenwerking op met mantelzorgers en (mantel)zorgprofessionals. Mantelfoon is een knooppunt en faciliteert en verbindt mantelzorgers met de juiste organisaties en professionals.

Samenwerking met mantelzorgers

Via een klankbordgroep of focusgroep vragen we mantelzorgers regelmatig mee te denken over Mantelfoon. Wij geloven dat wij alleen een goed mantelzorgsteunpunt kunnen zijn én blijven als we dit samen met mantelzorgers doen.

 

Geef je op voor de klankbordgroep of focusgroep
Denk mee over de beste ondersteuning voor Rotterdamse mantelzorgers. Deel je ideeën en sluit je aan bij de klankbordgroep of focusgroep. Dat doe je door een e-mail te sturen naar info@mantelfoon.nl o.v.v. klankbordgroep/focusgroep. We nodigen je dan uit voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Werk mee aan een podcast, interview of straatactie
Naast de klankbordgroep zijn er nog meer manieren om in actie te komen. Geef bekendheid aan het onderwerp mantelzorg door middel van een interview of deel je mantelzorgverhaal. Of help ons bij de promotie van Mantelfoon tijdens een straatactie op de markt. Samen bereiken we meer. Wil je meewerken of heb je een goed idee? Laat het ons weten via info@mantelfoon.nl.

Samenwerking met (mantel)zorgprofessionals

Van Vraagwijzers en Huizen van de Wijk tot scholen en gebedshuizen; onze stad telt talloze plekken die hulp en ondersteuning bieden aan mantelzorgers. Mantelfoon wil mantelzorgers op de best mogelijke manier ondersteunen en werkt daarom nauw samen met al deze professionals in de stad. Zo verbinden we mantelzorgers aan de juiste organisaties. We zijn graag sparringpartner en denken mee over mantelzorgvraagstukken.

 

Bijeenkomsten
We zoeken de samenwerking en expertise van andere organisaties en professionals op. We leveren graag onze bijdrage aan diverse overleggen, congressen, workshops, etc. Ook organiseren wij  zelf themabijeenkomsten, zoals tijdens de Week van de jonge mantelzorgers en stedelijke bijeenkomsten voor (zorg)professionals.

Factsheet Mantelfoon

Onze factsheet biedt een helder overzicht van onze werkwijze en bereikbaarheid voor zowel mantelzorgers als professionals.

Mantelfoon werkt onder andere samen met:

Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mail via info@mantelfoon.nl of bel tijdens kantoortijden naar 010 – 261 41 66.

Meest gestelde vragen

Mantelfoon luistert naar je, denkt met je mee en geeft advies zoveel mogelijk passend bij jouw situatie. Bel 24 uur per dag gratis naar 0800 777 3333.